PEEDEE pagedesign - Maatwerk

Als opdrachtgever van PEEDEE pagedesign kunt u kiezen voor een site volgens een basisconcept of voor een maatwerkprodukt. In dit laatste geval maakt PEEDEE pagedesign voor u een site, die toegesneden is op uw specifieke wensen en past bij uw persoon, bedrijf of organisatie. Hierbij maakt het niet uit of het nu gaat om een site van een enkele pagina of om een complexe website met bijvoorbeeld een discussiepagina, vragenformulieren, gastenboek en aanmeldingsscripts.

U vraagt en PEEDEE pagedesign bouwt voor u een product op maat. In het geval van maatwerk werkt PEEDEE pagedesign projectmatig aan de presentatie van uw bedrijf, organisatie of persoonijke ambitie op Internet. Hierin zijn een aantal fasen te onderscheiden: van audit en structuurschets via productie, presentatie en een tweetal testrondes naar oplevering en promotie van de website.

Hebt u nog geen domeinnaam gereserveerd of hebt u nog geen provider gecontracteerd? In nauwe samenwerking met lycos-hosting biedt PEEDEE pagedesign de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden en een aantrekkelijk tarief de domeinaanvraag en de site-hosting te verzorgen. Dit kan al vanaf 4,25 per maand (inclusief domeinregistratie). Ga voor een eigen domeinnaam en of hostingcontract naar de PEEDEE pagedesign - webshop.

Wilt u liever zelf zorgdragen voor domeinregistratie en/of een eigen provider uitzoeken? Wij dienen u graag van advies. Informeer ook naar onze onderhoudsservice en naar de korte cursus 'Uploaden en Updaten van Websites'.

Bekijk de uitleg over het kiezen van kleuren. of lees verder